• Header

Strak in je vel met BBBB

BBBB staat voor billen, buik, benen en borst. Juist die gebieden van het lichaam ervaren vrouwen vaak als probleemzones. Met speciale spieroefeningen concentreren we ons op versteviging van die lichaamsdelen.

Het resultaat zal snel zichtbaar worden in de spiegel. Je zult het aan jezelf merken en voelen. Je wordt fitter en de gewenste lichaamsdelen die verbeterd moeten worden, komen er beter uit te zien. Als belangrijkste doel heeft BBBB dan ook figuurcorrectie.

BBBB is een inspannende maar rustige work-out, die geschikt is voor iedereen van jong tot oud, man en vrouw, beginners of gevorderden.

Er zijn geen ingewikkelde dansvormen, pasjes of springoefeningen. Er zal voornamelijk gewerkt worden met grondoefeningen. Een inspannende maar rustige work-out, waarbij alle bewegingen rustig en zeer gecontroleerd worden uitgevoerd.

Start met een Gratis Proefles!

We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

 • * velden zijn verplicht.

 • Personal Training

  Personal Training

  Start nu met een gratis intake!

  Lees meer
 • Beautysalon Anoucke

  Beautysalon Anoucke

  Voor al uw beauty van top tot teen!

  Lees meer
 • Reformerlessen Pilates

  Reformerlessen Pilates

  Voel je na elke training sterker en leniger!

  Lees meer
 • Fitness

  Fitness

  Iedereen heeft een Personal Coach bij Capital Sports!

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.