Groepsles reformer/tower Pilates

Reformertraining is een Pilatestraining met specifieke oefeningen op een beweegbare bank waarop liggende, zittende en staande oefeningen gedaan worden. Aan de beweegbare bank zitten veren (springs), waardoor je met weerstand werkt die je uitdagen maar ook ondersteunen. De oefeningen zorgen voor meer balans, evenwicht, kracht en souplesse in je lijf.
Na elke training voel je resultaat!’

Bij de Towertrainingen transformeren we de reformer naar een statische bank. Aan de bank zit een verticaal gedeelte waaraan o.a. springs en een pushthrough bar zijn bevestigd. De tower laat een grote variatie van oefeningen toe en dagen je bij elke oefening uit het beste uit jezelf te halen. Tijdens de towertraining bouw je kracht, flexibiliteit en spieruithoudingsvermogen op. Elke towertraining is een zeer uitdagende, gevarieerde les. 

In elke training is er plek voor 3 personen, waardoor je de maximale aandacht van de instructeurs krijgt. 

Om kennis te maken met de reformer/towertrainingen kun je een intro pakket* kopen. In dit pakket zitten 3 trainingen. De trainingen kun je zelf verdelen tussen reformer en/of tower. Dit intro pakket kost slechts €69,-.

Het rooster:

Maandag10 – 11 uurReformer
Dinsdag19 – 20 uurReformer
 20 – 21 uurReformer
Woensdag17 – 18 uurReformer
Donderdag20 – 21 uurReformer
Zaterdag9 – 10 uur Reformer
 10 – 11 uurTower