• Header

Werk aan een sterk lichaam met Pilates

Hoe geven we onszelf dat goede gevoel van een gezonde geest in een gezond lichaam? Het is antwoord is: Pilates. De kracht zit ‘m in de eenvoud en de combinaties van de bewegingen!

Voor een sterk en soepel lichaam en een betere balans is Pilates de ideale manier van trainen. Pilates helpt bij chronische aandoeningen en bij het herstel van blessures. Daarbij geeft het je rust en ben je even weg van de dagelijkse stress en verklein je je kansen op een burn out.

Pilates is een body&mind workout die niet zweverig is. Deze geraffineerde workout vindt plaats op de grond. De oefeningen zijn technisch uitdagend, waarbij geconcentreerd gewerkt wordt. De bewegingen volgen zeven bewegingsprincipes; alles wordt uitgevoerd vanuit een goede lichaamshouding, met perfecte techniek.. Je werkt vanuit je romp met vloeiende bewegingen. Er is een specifieke ademhaling en het gaat vooral om de kwaliteit van de bewegingen, niet de kwantiteit.

Start met een Gratis Proefles!

We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

 • * velden zijn verplicht.

 • Personal Training

  Personal Training

  Start nu met een gratis intake!

  Lees meer
 • Beautysalon Anoucke

  Beautysalon Anoucke

  Voor al uw beauty van top tot teen!

  Lees meer
 • Reformerlessen Pilates

  Reformerlessen Pilates

  Voel je na elke training sterker en leniger!

  Lees meer
 • Fitness

  Fitness

  Iedereen heeft een Personal Coach bij Capital Sports!

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.