Septemberaktie

Schrijf je nu gratis in!

Wil jij het sporten weer oppakken na je vakantie of na de coronaperiode? 

Wat je doel ook is, wij helpen jou deze te behalen! Onze instructeurs maken een op maat gemaakt schema voor je en evalueren deze regelmatig waardoor je elke keer wordt uitgedaagd je grenzen te verleggen.

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zsm contact met je op wat de mogelijkheden zijn.

 

Ja, ik wil meer info over de septemberaktie

FITNESS

In ons centrum kun je terecht voor zowel conditie- als krachttraining. Een op maat gemaakt schema, gratis voor ieder lid, met regelmatig een evaluatiemoment helpen je net dat extra zetje te geven.

PRIVE TRAINING PILATES
Privétraining Pilates

Pilates is een les specifiek gericht op het versterken van alle houdingsspieren. Door middel van de bewezen bewegingsmethode die bestaat uit oefeningen uitgevoerd op een mat of met behulp van speciaal ontwikkelde apparatuur leer je door de stabiliteit, flexibiliteit, lichaamshouding, ademhaling en focus te trainen het lichaam weer in balans te brengen.

‘In 10 sessions you’ll feel the difference, in 20 you’ll see the difference and in 30 you’ll have a new body’
~Joseph Pilates~

GROEPSLESSEN

Of je nu wilt ontspannen tijdens onze yogalessen of  kracht en conditie wilt verbeteren; met ons ruim aanbod aan groepslessen zit er altijd een geschikte les voor je bij. 

PAST CAPITAL SPORTS OOK BIJ JOU?

Kom sporten bij Capital Sports in Zwijndrecht en ontdek hoe doeltreffend en leuk fitness kan zijn. We hebben een ruim aanbod in trainingen en hebben zelfs de nieuwste ontwikkelingen en trends op het gebied van fitness tot onze beschikking.