Home > Sportschool Zwijndrecht

Capital Sports dé sportschool in Zwijndrecht

Sportschool Zwijndrecht

Sporten voor het gehele gezin staat centraal in Sportschool Capital Sports in Zwijndrecht. Wij bieden een uitgebreid activiteitenpakket aan voor jong en oud en additionele faciliteiten zoals kickboxen, personal training, fysiotherapie, beautysalon, zwemmen en een sauna’s met ontspanningsruimte.

Er is de hele week van alles te doen bij  Sportschool Capital Sports, maar de goede sfeer is de reden waarom men graag bij ons sport. Het is gezellig, je kunt vrijwel iedere activiteit aanpassen op je eigen niveau, oud en jong sport lekker door elkaar, je zult jezelf vrij snel thuis voelen bij Capital Sports!

Wil je graag extra hulp inschakelen of met een specifieke doelstelling aan de slag gaan? dan staan de fitnesscoaches en groepslesinstructeurs graag voor je klaar om je te helpen deze doelstellingen waar te maken.

Waar wacht je dus eigenlijk nog op? Kom een keer een proefles naar keuze proberen! Maak kennis met ons aanbod en laat ons je helpen een verbeterde versie van jezelf te vinden en te houden!

Tot snel!

Team Capital Sports

Meld je aan voor een gratis proefweek bij Capital Sports in Zwijndrecht!

Wil je gebruik maken van de gratis proefweek bij Capital Sports in Zwijndrecht, laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier!

Ja, ik wil een Gratis Proefweek