Voedingscoaching en lifestyle advies bij Capital Sports

Afvallen, spieren opbouwen, gezond eten, meer energie, wij helpen je graag jouw doelen te bereiken!

Klaar met jarenlang diëten.
Heb je jezelf allerlei restricties opgelegd en een negatieve relatie met voeding opgebouwd? Ga met jouw coach aan de slag om jouw beste vorm en een energieke positieve lifestyle op te bouwen!

Op basis van jouw eetvoorkeuren maken wij voor jou een geheel persoonlijk voedingsplan in de app Vytal. Vytal wordt jouw hulpje om het je zo makkelijk mogelijk te maken in jouw proces. In de app Vytal staan meer dan 1700 recepten die gegenereerd worden naar jouw wensen en voorkeuren.

Naast de pijler voeding komen de pijlers stress en slaap naar boven tijdens jouw coaching gesprekken. De moeilijke momenten die je tegen zult komen in jouw proces bespreken we tijdens de gesprekken. Hier krijg je handvatten waarmee je nieuwe gezonde gewoontes gaat creëren en daardoor een lifestyle creëert die je blijvend kunt volhouden!

We maken een op maat gemaakt trainingsschema waarmee je aan de slag gaat in onze sportschool. Dit schema wordt uitgebreid uitgelegd, en jouw houding wordt gecontroleerd.
Zo kun je goed en zelfstandig aan de slag. We houden jouw progressie in de sportschool in de gaten. Naast het trainingsschema bespreken we hoe jij genoeg beweging in jouw dagelijks leven kunt krijgen.

Wat kun je van ons verwachten?

  • Intake gesprek en doelen in kaart stellen
  • Elke maand vet meting
  • Elke week wegen en meten
  • Een persoonlijk  maaltijdplan op basis van jouw behoeften
  • Gratis gebruik maken van de app Vytal
  • Persoonlijk advies over voeding en lifestyle
  • Intensieve begeleiding
Voedingsadvies Capital Sports Zwijndrecht

Benieuwd wat wij kunnen betekenen voor jou?
Vraag dan een gratis intake gesprek voedingsadvies aan.