Home > Wellness Zwijndrecht

Wellness Zwijndrecht

Koffiecorner

Naast de vele sportactiviteiten heeft Capital Sports in Zwijndrecht vele extra faciliteiten voor ontspanning, zoals de koffiecounter  waar we, om uw bezoek compleet te maken, een heerlijke cappuccino of  koffie verkeerd schenken aan onze gezellige tafel of bar. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor een versje jus d’orange, warme chocolademelk of een eitwitshake. Ook aan gezelligheid zal het u niet ontbreken!

Zonnebank

De zonnebank is iedere dag binnen de openingstijden van Capital Sports te reserveren. Met een Gold- abonnement kun je zelfs gratis inboeken wanneer je maar wilt!

Sauna

Ontspannen na het sporten? Dat kan!  Capital Sports heeft een Sauna die altijd warm en klaarstaat om je spieren de welverdiende rust te gunnen na een zware workout!

Beautysalon Anoucke

Ik ben Anoucke Hiel, de trotse eigenaresse van Beautysalon Anoucke, gevestigd Eemstein 1A in Zwijndrecht. In 2002 heb ik met succes de opleiding voor schoonheidsspecialiste/ visagiste  afgerond. Vervolgens heb ik de benodigde werk- en praktijkervaring opgedaan om de stap naar een eigen beautysalon te kunnen maken.

Beautysalon Anoucke is een professionele salon waar u terecht kunt voor al uw vragen en behandelingen rondom huidverzorging, huidverbetering en visagie.

De doelstelling is dat ik de beauty behandelingen in mijn salon voor iedereen mogelijk wil maken, betaalbaar en voor iedereen toegankelijk, het is nou eenmaal een feit dat iedereen zich graag laat verwennen en er goed uit wil zien. De salon is toegankelijk voor zowel mannen als vrouwen in elke leeftijdscategorie.

Ik voer mijn behandelingen uit met grote zorg en plezier, omdat ik het belangrijk vind om professioneel met uw huid bezig te zijn. Goede service en persoonlijke aandacht met de klant vind ik zeker ook heel belangrijk. De werktijden in de salon zijn zo dat iedereen de mogelijkheid heeft om te relaxen wanneer dat het beste uitkomt, de werktijden zijn hierdoor erg flexibel. De behandelingen kunnen zowel overdag, in de avond of in het weekend geboekt worden.

Meld je aan voor een gratis proefweek bij Capital Sports in Zwijndrecht!

Wil je gebruik maken van de gratis proefweek bij Capital Sports in Zwijndrecht, laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier!

Ja, ik wil een Gratis Proefweek