Capital Sports Zwijndrecht zomeractie 2021

ZOMERACTIE!

SPORT 1 MAAND GRATIS EXTRA EN SCHRIJF JE NU GRATIS IN!

We hebben nu een wel heel aantrekkelijk aanbod! Word nu lid, betaal geen inschrijfgeld en ontvang 1 maand extra gratis sporten!

Deze actie geldt tot 1 augustus.

(Vul hieronder je gegevens in en wij nemen zsm contact met je op)

Ja, ik wil meer info over de zomeractie.

FITNESS

In ons centrum kun je terecht voor zowel conditie- als krachttraining. Een op maat gemaakt schema, gratis voor ieder lid, met regelmatig een evaluatiemoment helpen je net dat extra zetje te geven.

PRIVE TRAINING PILATES
Privétraining Pilates

Pilates is een les specifiek gericht op het versterken van alle houdingsspieren. Door middel van de bewezen bewegingsmethode die bestaat uit oefeningen uitgevoerd op een mat of met behulp van speciaal ontwikkelde apparatuur leer je door de stabiliteit, flexibiliteit, lichaamshouding, ademhaling en focus te trainen het lichaam weer in balans te brengen.

‘In 10 sessions you’ll feel the difference, in 20 you’ll see the difference and in 30 you’ll have a new body’
~Joseph Pilates~

GROEPSLESSEN

Of je nu wilt ontspannen tijdens onze yogalessen of  kracht en conditie wilt verbeteren; met ons ruim aanbod aan groepslessen zit er altijd een geschikte les voor je bij. 

PAST CAPITAL SPORTS OOK BIJ JOU?

Kom sporten bij Capital Sports in Zwijndrecht en ontdek hoe doeltreffend en leuk fitness kan zijn. We hebben een ruim aanbod in trainingen en hebben zelfs de nieuwste ontwikkelingen en trends op het gebied van fitness tot onze beschikking.