• Header

Verzorgd Wonen op Zonnestein/Eemstein

De Swinhove Groep biedt op de locatie Zonnestein/ Eemstein het Verzorgd Wonen-arrangement. Dat betekent dat de medewerkers snel bij u zijn als er iets aan de hand is. Klanten die gebruik maken van het arrangement kunnen 24 uur per dag hulp krijgen van ons team. Vanaf maart heeft ons zorgteam een centraal gelegen teampost in het Capital Sports Centrum.

Voor wie

Mensen met een indicatie vanaf zo’n 6 uur zorg of ondersteuning (huishoudelijke hulp) per week komen in aanmerking voor dit Verzorgd Wonen-arrangement. Op basis van uw indicatie stelt het zorgteam in overleg met u uw zorgpakket samen en maken we afspraken op welke tijden de zorgverleners langskomen.

Raad en daad

Om bewoners van Zonnestein/Eemstein zo goed mogelijk van dienst te zijn, kan iedereen die vragen of wensen heeft op het gebied van zorg en ondersteuning langskomen tijdens het spreekuur in de teampost. Wekelijks is er een deskundige van onze organisatie aanwezig om al uw vragen te beantwoorden. Ook kunnen we kijken of we op basis van de wensen van de bewoners het productenaanbod op de locatie verder kunnen uitbreiden.

Buiten het spreekuur om kunt u met al uw vragen over onze woonzorgarrangementen en overige zaken terecht bij het servicenummer van Woonzorgadvies

T 078 - 625 55 63
woonzorgadvies@swinhovegroep.nl

Nieuws

 • Tijd om die vakantiekilo's er weer af te trainen? Kom Back in Shape!

  Kies voor het Back in Shape programma!

  Lees meer
 • Uitbreiding groepslessen met virtuele lessen

  Nieuw per 3 september! Virtuele lessen van Les Mills.   Een mooie...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Beautysalon Anoucke

  Beautysalon Anoucke

  Voor al uw beauty van top tot teen!

  Lees meer
 • Reformerlessen Pilates

  Reformerlessen Pilates

  Voel je na elke training sterker en leniger!

  Lees meer
 • Fitness

  Fitness

  Iedereen heeft een Personal Coach bij Capital Sports!

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.