• Header

ABC zwemlessen bij Capital Sports in Zwijndrecht

Bij Capital Sports Zwijndrecht kunnen kinderen vanaf 4 jaar deelnemen aan de zwemlessen. U kunt uw kind nu al opgeven aan de kassa. Uw kind komt dan op een wachtlijst en wordt in de maand dat het 4 jaar wordt in ons lessenbestand opgenomen en als er een plaatsje vrij is wordt uw kind vervolgens opgeroepen.

In de opleiding voor het Zwem-ABC zullen kinderen drie keer gaan afzwemmen. Eerst voor het A-, dan voor het B- en tenslotte voor het C-diploma. Elk diploma betekent dat een kind een bepaalde vaardigheid in het water heeft. Om de veiligheid te waarborgen is het belangrijk dat kinderen het Zwem-ABC helemaal afmaken. Want pas na het behalen van het diploma C kun je zeggen dat ze echt "zwemveilig" zijn.

Wilt  u meer informatie betreffende onze zwemlessen? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zsm contact met u op.

 • * velden zijn verplicht.

 

 

 • Personal Training

  Personal Training

  Start nu met een gratis intake!

  Lees meer
 • Beautysalon Anoucke

  Beautysalon Anoucke

  Voor al uw beauty van top tot teen!

  Lees meer
 • Reformerlessen Pilates

  Reformerlessen Pilates

  Voel je na elke training sterker en leniger!

  Lees meer
 • Fitness

  Fitness

  Iedereen heeft een Personal Coach bij Capital Sports!

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.