Home > Beautysalon Anoucke

Beautysalon Anoucke

Welkom!

Ik ben Anoucke Hiel, de trotse eigenaresse van Beautysalon Anoucke, gevestigd Eemstein 1A in Zwijndrecht. In 2002 heb ik met succes de opleiding voor schoonheidsspecialiste/ visagiste  afgerond. Vervolgens heb ik de benodigde werk- en praktijkervaring opgedaan om de stap naar een eigen beautysalon te kunnen maken.

Beautysalon Anoucke is een professionele salon waar u terecht kunt voor al uw vragen en behandelingen rondom huidverzorging, huidverbetering en visagie.

De doelstelling is dat ik de beauty behandelingen in mijn salon voor iedereen mogelijk wil maken, betaalbaar en voor iedereen toegankelijk, het is nou eenmaal een feit dat iedereen zich graag laat verwennen en er goed uit wil zien. De salon is toegankelijk voor zowel mannen als vrouwen in elke leeftijdscategorie.

Ik voer mijn behandelingen uit met grote zorg en plezier, omdat ik het belangrijk vind om professioneel met uw huid bezig te zijn. Goede service en persoonlijke aandacht met de klant vind ik zeker ook heel belangrijk. De werktijden in de salon zijn zo dat iedereen de mogelijkheid heeft om te relaxen wanneer dat het beste uitkomt, de werktijden zijn hierdoor erg flexibel. De behandelingen kunnen zowel overdag, in de avond of in het weekend geboekt worden.

Wil je meer informatie over de zwemlessen bij Capital Sports in Zwijndrecht?

Laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier!