• Header

Beautysalon Anoucke

Ik ben Anoucke Hiel, de trotse eigenaresse van Beautysalon Anoucke, gevestigd Eemstein 1A in Zwijndrecht. In 2002 heb ik met succes de opleiding voor schoonheidsspecialiste/ visagiste  afgerond. Vervolgens heb ik de benodigde werk- en praktijkervaring opgedaan om de stap naar een eigen beautysalon te kunnen maken.

Beautysalon Anoucke is een professionele salon waar u terecht kunt voor al uw vragen en behandelingen rondom huidverzorging, huidverbetering en visagie.

De doelstelling is dat ik de beauty behandelingen in mijn salon voor iedereen mogelijk wil maken, betaalbaar en voor iedereen toegankelijk, het is nou eenmaal een feit dat iedereen zich graag laat verwennen en er goed uit wil zien. De salon is toegankelijk voor zowel mannen als vrouwen in elke leeftijdscategorie.

Ik voer mijn behandelingen uit met grote zorg en plezier, omdat ik het belangrijk vind om professioneel met uw huid bezig te zijn. Goede service en persoonlijke aandacht met de klant vind ik zeker ook heel belangrijk. De werktijden in de salon zijn zo dat iedereen de mogelijkheid heeft om te relaxen wanneer dat het beste uitkomt, de werktijden zijn hierdoor erg flexibel. De behandelingen kunnen zowel overdag, in de avond of in het weekend geboekt worden.

Graag tot ziens bij Beautysalon Anoucke

 

 

 • Personal Training

  Personal Training

  Start nu met een gratis intake!

  Lees meer
 • Reformerlessen Pilates

  Reformerlessen Pilates

  Voel je na elke training sterker en leniger!

  Lees meer
 • Fitness

  Fitness

  Iedereen heeft een Personal Coach bij Capital Sports!

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.