• compensatie

Compensatie

Op 15 mei hebben wij u een nieuwsbrief verstuurd met de vraag of u voor een van de onderstaande opties wilt kiezen. We hebben al heel veel positieve reacties binnen, zelfs reacties van leden die geen compensatie willen, daarom hebben wij deze optie ook toegevoegd. Iedereen die heeft gereageerd hebben wij in onze administratie verwerkt en wij zijn uiteraard blij met iedere reactie!

Deze nieuwsbrief is vooral gericht aan iedere sporter die nog niet heeft gereageerd op onze vraag. Wilt u dit alstublieft z.s.m. doen, dan weten wij waar we aan toe zijn..

 


Allereerst hopen wij van Capital Sports dat het in deze moeilijke tijd vooral goed gaat met jullie, je familie en vrienden. Het is een bizarre tijd waarin we op dit moment leven. Gelukkig heeft de overheid besloten al wat versoepeling aan te brengen in onze slimme lockdown. Zo mag er weer buiten gesport worden en mag het zwembad weer open. Natuurlijk houdend aan de richtlijnen van het RIVM. Wij hebben de afgelopen periode veel positieve berichten ontvangen en zijn jullie hier heel erg dankbaar voor. Het geeft ons energie om hier sterker uit te komen en vooral verder te gaan waar we al druk mee bezig waren.

We vinden het verschrikkelijk dat we nog niet open mogen en u niet de gelegenheid geeft uw vertrouwde club te bezoeken en uw favoriete les of training te kunnen volgen. Wij hebben vanaf het begin dat we onze deuren hebben moeten sluiten aangegeven dat we u 100% compenseren. Wij hadden verwacht rond 1 juni weer open te mogen, maar helaas is dit verlengd tot uiterlijk 1 september. Daarom willen we u zelf uw compensatie laten kiezen waar u zich het beste bij voelt! 

NB: Voor onze gold senior abonnementen geldt een ander compensatiemodel. Indien u geen mail heeft ontvangen kunt u contact opnemen met de receptie.KIES NU ZELF UW COMPENSATIE
Welke optie u ook kiest, u heeft altijd online toegang tot onze online lessen via onze app en community.

SAMEN DELEN

* U ontvangt 10 weken compensatie
* U blijft onbeperkt gebruik maken van ons outdoor sportaanbod en gebruik zwembad
* U ontvangt elke maand dat we dicht zijn, vanaf 1 juni, € 20,- op uw clubpas gestort
* U blijft uw abonnementsgeld betalen

GOED IDEE
 

 


STAY STILL TILL...

* U ontvangt 10 weken compensatie
* U kunt geen gebruik maken van ons outdoor sportaanbod en gebruik zwembad
* Per juni stopt de incasso en zodra we weer open mogen wordt deze weer hervat
* Indien u uw abonnement per jaar betaalt, ontvangt u de gehele periode dat we dicht zijn gecompenseerd in tijd* U ontvangt 10 weken compensatie

STAY STILL TILL....

 

 


LOVE FOR THE CAPITAL SPORTS FAMILY

* In deze lastige tijd steun ik graag Capital Sports en al haar medewerkers. Hiermee kies ik er voor om geen compensatie te ontvangen. 
* U kunt onbeperkt gebruik maken van ons outdoor sportaanbod en zwembad
* U ontvangt eenmalig € 100,- op uw clubpas gestort
* U kunt deelnemen aan onze online lessen
* U blijft uw abonnementsgeld betalen

FAMILY LOVE

 

 


LOCO LOCO
​* Het klinkt misschien gek maar ik begrijp heel goed hoe belangrijk het juist nu is om mijn sportschool Capital Sports te helpen en hoef echt geen compensatie!
* U kunt onbeperkt gebruik maken van ons outdoor sportaanbod en zwembad
* U kunt deelnemen aan onze online lessen
* U blijft uw abonnementsgeld betalen

LOCO LOCO

 

 


Wij hopen dat u zich in één van de bovenstaande keuzes kunt vinden. 
Indien u kiest voor GOED IDEE of FAMILY LOVE kunt u het bedrag wat op uw clubpas is gestort voor alle faciliteiten binnen Capital Sports gebruiken, zoals;
* Personal Training
* Privé training pilates
* Horeca
* Zonnebank
* Kinderopvang
* Betaling abonnementsgeld

Namens het hele Capital Sports team danken wij u voor uw betrokkenheid, loyaliteit en empathie tijdens deze coronacrisis. 

SAMEN STAAN WE STERK!

 • Personal Training

  Personal Training

  Start nu met een gratis intake!

  Lees meer
 • Beautysalon Anoucke

  Beautysalon Anoucke

  Voor al uw beauty van top tot teen!

  Lees meer
 • Reformerlessen Pilates

  Reformerlessen Pilates

  Voel je na elke training sterker en leniger!

  Lees meer
 • Fitness

  Fitness

  Iedereen heeft een Personal Coach bij Capital Sports!

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.